Medicinteknikdagarna Umeå Okt 9-10 2018

Medicinteknikdagarna 2018

Program Medicinteknikdagarna

" Medicinteknikdagarna (MTD) som arrangeras av Svensk förening för Medicinsk Teknik och Fysik (MTF) hålls nästa gång i Norrlands huvudstad Umeå. Den regionala centrumbildningen Centrum för medicinsk teknik och Fysik (CMTF) vid Umeå universitet, Luleå tekniska universitet samt landstingen i Västerbotten och Region Norrbotten har för andra gången fått äran att stå som värd för denna inspirerande och viktiga nationella konferens inom området medicinsk teknik som brukar attrahera ca 400-500 deltagare.

Temat för 2018 års konferens är ”Digitalisering, forskning och innovation – drivkrafter för framtidens sjukvård och industri”. Målsättningen med MTD är att under två dagar kunna inspirera och erbjuda intressanta plenarföreläsningar, senaste nytt inom MT-området, paneldiskussioner, leverantörs- samt forskningspresentationer med speciellt fokus på två områden som har hög aktualitet just nu – digitalisering och innovation. Traditionsenligt presenteras också en industriell utställning! "

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *